Catalunya Diari

Hisenda embarga preventivament el Lleida Esportiu

Ha notificat als patrocinadors i anunciants que aturin l'import que han de pagar al club fins que no es resolgui el procés que s'acaba d'iniciar

Imatge del Camp d'Esports
Imatge del Camp d'Esports | Santi Iglesias

Hisenda ha embargat preventivament el Lleida Esportiu per impagaments de gairebé un milió d'euros, segons ha avançat aquest dijous el diari Segre. Concretament, es tractaria d'un import de 928.242,60 euros. Davant aquesta situació, Hisenda hauria iniciat una diligència d'embargament preventiu de crèdits comercials al Lleida Esportiu.

Tanmateix, ha notificat als patrocinadors i anunciants que aturin l'import que han de pagar al club fins que no es resolgui el procés que s'acaba d'iniciar. En aquest sentit, cal remarcar que aquest mateix procés podria acabar en un embargament definitiu del club o en l'aixecament de la mesura cautelar. Tal com especifica el diari Segre, aquestes empreses tenen ara un termini de deu dies perquè presentin la documentació i imports i venciments que han de pagar. 

La Paeria i la Diputació de Lleida també surten perjudicades per aquest embargament preventiu, ja que tampoc poden ingressar les seves aportacions al club esportiu. En aquest cas, l'Ajuntament de Lleida aporta 180.000 euros anuals i, la Diputació, 110.000. Finalment, explica el diari Segre, Hisenda recorda que ni empreses ni institucions poden recórrer ni impugnar aquesta mesura, ja que no afecta els seus drets o interessos legítims.

 

La «il·lusió» de Julio Salinas

Cal recordar que fa poc més d'un any, l'exjugador del Barça, Julio Salinas, va admetre que el seu somni era dirigir un club de futbol i que, per tant, la possibilitat de fer-ho al Lleida Esportiu li feia «il·lusió». Aquestes declaracions van arribar després que es posés de manifest la intenció de l'exjugador de comprar el club arran d'una sèrie d'entrevistes amb empresaris de la ciutat i amb, fins i tot, Àngel Ros, alcalde de Lleida.

  

Julio Salinas
Julio Salinas | Cedida

  

Salinas considerava fa un any que el Lleida Esportiu és un club amb possibilitats al tenir un bon estadi i bon futbol base. A més, l'esportista i empresari afirma que «Lleida es mereix un club a Segona com a mínim». No obstant això, en aquell moment les negociacions amb els germans Esteve semblaven estar tancades i els actuals directius del club no es van mostrar interessats a vendre'l. I ara, hauria canviarà la situació?


Comentaris

envia el comentari