Catalunya Diari

Reten homenatge a Pierre Oriola, el targarí campió del món de bàsquet amb la Selecció

L'esportista podrà rebre el caliu dels seus conciutadans, familiars, aficionats i seguidors

El jugador de bàsquet natural de Tàrrega, Pierre Oriola, rebrà aquest vespre el seu merescut homenatge per ser un dels campions del món amb la Selecció Espanyola. Segons han informat des de l'Ajuntament de Tàrrega, s'ha organitzat un acte de reconeixement junt amb el Club Natació Tàrrega, en el qual, Pierre podrà rebre el caliu dels seus conciutadans, familiars, aficionats i seguidors.

En un primer moment, està previst que a les 20.00 hores d'aquest vespre se celebri la recepció institucional a la Sala de Plens de la Casa Consistorial. En aquest acte, l'esportista serà rebut per l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, i la resta de l'arc consistorial. Tanmateix, Pierre signarà al llibre d'honor de l'Ajuntament.

Seguidament, la comitiva es desplaçarà fins al Pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu), on s'oferirà una demostració dels equips de bàsquet de l'entitat, salutacions a l'afició i parlaments institucionals. D'aquesta forma, el jugador podrà gaudir de la seva localitat i de la seva gent en dos actes especialment programats per a ell.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari