Catalunya Diari

Hoquei, futbol i bàsquet compartiran l'abonament fins a final de la lliga regular

Hoquei, futbol i bà squet compartiran l'abonament fins a final de la lliga regular| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

El Lleida Esportiu, el Força Lleida i l’ICG Lleida Llista han presentat aquest dilluns la campanya 'Tots som Lleida', una iniciativa conjunta que permetrà compartir els abonats dels clubs fins a final de la lliga regular. El carnet de soci de qualsevol de les tres entitats donarà dret a obtenir una entrada per als partits dels altres, tot i que aquest intercanvi no s'aplica als play-offs.

L’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir el màxim suport dels seguidors de l’esport de Lleida i sumar aficionats per afrontar un final de temporada que es presenta intens per als tres equips d’elit de la ciutat.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha expressat la seva satisfacció per aquesta suma de voluntats per part dels clubs lleidatans i ha destacat que valia la pena fer un acte de posada en comú “per compartir els tres esports en un final de temporada apassionant”. El paer en cap ha recordat que en bàsquet “ja hem assolit el resultat que a principi de temporada signàvem, jugar play offs, en el cas del Lleida Esportiu estem una distància de seguretat per poder assolir jugar els play offs i en el cas del Llista l’objectiu era mantenir-nos i estic convençut que mantindrem categoria”. Davant aquesta iniciativa comú, l’alcalde ha fet una crida a les aficions de Lleida: “Cal el suport de l’afició de tots tres clubs que ara podem dir que és l’afició comú dels tres clubs. Es tracta que l’11 de setembre, el Barris Nord i el Camp d’Esports siguin els pavellons/estadis on vibra el conjunt de la ciutat".

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, les instal·lacions del qual ha acollit la presentació, ha explicat l’objectiu de l’acord assolit, sumar aficions, i ha detallat que cada club utilitzarà el seu propi sistema per lliurar les entrades. En el cas de Lleida com l’accés a les instal·lacions es fa per mitjà de torns, s’ha fixat un horari per retirar les entrades de les 16.00 a les 20.00 hores a partir del divendres 30 i fins al divendres anterior al partir del Reus Esportiu.

Fèlix Gonzàlez, president de l’Actel Força Lleida, ha destacat per la seva banda que “necessitem el públic com a jugador número 12 i a tots ens queden partits decisius, per nosaltres és molt important aconseguir el cinquè lloc i els partits que queden són molt importants”.En la mateixa línia de fer una crida a l’afició han anat les declaracions d’Enric Duch, president de l’ ICG Lleida Llista, qui ha demanat al públic aficionat a l’esport de Lleida que ja són socis d’aquestes entitats esportives, que se sumi a la iniciativa dels tres clubs i ompli els estadis i pavellons.

La campanya 'Tots Som Lleida' ja serà vigent per al partit que aquest dimarts enfrontarà al Pavelló 11 de setembre a l’ICG Lleida Llista amb el C.P. Vic, Campió de la Copa del Rei i classificat de la Final Four Europa.


Comentaris

envia el comentari