Catalunya Diari

L'ICG Força Lleida endega la campanya d'abonaments de la nova temporada

Després d'una temporada històrica

I si... 'La fotem +grossa?'. Sota aquest eslògan comença la campanya d'abonaments 2022-2023 de l'ICG Força Lleida a la LEB Or, un abonament que inclou els partits de la Lliga Regular LEB Or (17 partits a casa).

Després d'una temporada històrica (3rs de la lliga regular i equip de Final Four), des del Força Lleida es busca continuar amb la il·lusió i l'ambient que es va viure sobretot en els darrers partits de competició. I si... comencem la temporada amb un pavelló entregat des del primer minut?

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Va quedar comprovat que l'Espai Fruita Barris Nord era un fortí, amb victòries davant Granada, Girona, Estudiantes, Palència... I els 5.500 aficionats que eren en el darrer i decisiu 5è partit de play-off van jugar un paper imprescindible en la victòria de l'equip. Fins on pot arribar l'ICG Força Lleida amb la força de l'afició?

Imatge de la presentació dels abonaments del Lleida
L'ICG Força Lleida endega la campanya d'abonaments de la nova temporada | LleidaDiari.cat

ABONATS (TEMPORADA REGULAR i 2A VOLTA)

Els abonats de temporada i de 2a volta de la campanya 2021 – 2022, podreu mantenir el vostre seient. Heu de fer la renovació on-line o a oficines abans del divendres, 8 de juliol (inclòs). En cas d'on-line, recordeu accedir amb el vostre nom d'usuari i contrassenya.
Els qui tingueu l'abonament domiciliat, es renovarà l'abonament automàticament, sempre que no se'ns comuniqui el contrari abans del dijous, 7 de juliol (inclòs).

Preus abonaments

Els preus dels abonaments són en funció de l'edat i la zona del pavelló.

INDIVIDUAL

Lateral/corba: 130 euros
Tribuna: 195 euros

SÈNIOR (+65 anys) /

DISCAPACITATS / ATURATS
Lateral/corba: 95 euros
Tribuna: 135 euros

FAMILIAR (2 adults i 3 menors)
Lateral/corba: 255 euros
Tribuna: 320 euros

ESTUDIANT i JOVE (16-21 anys)
Lateral/corba: 65 euros
Tribuna: 120 euros

INFANTIL (6 a 15 anys)
Lateral/corba: 55 euros
Tribuna: 90 euros

PETITS (0-5 anys)
Sense reserva de seient ni carnet: gratuït
Amb reserva de seient i carnet: 5 euros

Des del Força Lleida també estan treballant en una grada d'animació. Aquesta tindrà un cost de 65 euros i inclourà una samarreta. La grada d'animació serà un espai per animar l'equip des del respecte i el civisme. Més endavant informarem al detall d'aquest espai. Què comenci la temporada. Què comenci l'espectacle.


Comentaris

envia el comentari