Catalunya Diari

L'ICG Força Lleida i l'Osca s'enfronten aquest divendres al trofeu Federòptics Ciutat de Lleida

González ha agraït la col·laboració d'aquesta empresa per donar suport al Trofeu i a l'esport de la ciutat

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El pavelló municipal Barris Nord tornarà a acollir aquest divendres a les 21.00 h una nova edició del trofeu Federòptics Ciutat de Lleida, que enfrontarà a l'ICG Força Lleida i al Levitec Huesca. El regidor d'Esports i Activitat Física, Sergio González, ha participat avui en la presentació de l'acte, junt amb el president del Força Lleida, Fèlix González, i el coordinador de Federòptics a Lleida, Xavier Vivas.

González ha agraït la col·laboració d'aquesta empresa per donar suport al Trofeu i a l'esport de la ciutat. «Hem de fer entendre a les empreses que hi ha molta activitat esportiva a la ciutat i que necessitem la seva col·laboració. El seu suport és vital perquè els clubs puguin tirar endavant. L'esport s'ha professionalitzat molt, cada cop hi ha més costos, i no podem pretendre que només siguin les institucions les que donin el suport per afrontar les competicions. Convidem a les empreses a donar el suport necessari a les entitats per tirar endavant els seus projectes», ha afirmat el regidor.

Un partit molt interessant pels afeccionats

El president del Força Lleida, Fèlix González, ha agraït també al patrocinador i a la Paeria la seva col·laboració i ha destacat que serà un partit molt interessant pels afeccionats. «És el primer partit dels equips amb la preparació de pretemporada pràcticament acabada i permetrà mesurar forces i les situacions de les plantilles. Tenim molta il·lusió pel nostre equip i molta esperança perquè sigui un any bo, on tinguem el playoff a prop i la gent s'ho passi bé una altra vegada i amb més regularitat fins al final», ha assegurat.

Per part de Federòptics, Xavier Vivas ha destacat que mantenen la col·laboració amb el Força Lleida perquè «entenem que com a empreses vinculades a Lleida, una part dels beneficis que obtenim com a empresaris han de revertir en la ciutat i per tant d'aquí la nostra col·laboració i participació en esdeveniments que fomenten la salut mitjançant l'esport i la cultura».

El regidor d'Esports ha aprofitat també l'acte per reivindicar la tasca que s'està fent des de la Paeria per fomentar l'esport infantil, amb un gran nombre d'inscripcions en les activitats de les Escoles Esportives, i ha avançat que s'està treballant per poder obrir tots els patis de les escoles per fomentar l'activitat esportiva.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari