Catalunya Diari

II Cursa Rotària d’Orientació al Turó de la Seu Vella

II Cursa Rotària d’Orientació al Turó de la Seu Vella| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida acollirà aquest diumenge al matí la segona Cursa Rotària d’orientació al Turó de la Seu Vella, una prova organitzada pel Club Rotary de Lleida que compta amb la col·laboració del Club Senglar orientació, el Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida i l’Ajuntament de Lleida. 

La cursa d'orientació tindrà lloc en tota l’àrea que enquadra el casc històric de Lleida, incloent el Turó de la Seu Vella i tot el seu conjunt arquitectònic. El recorregut, semi-urbà, permetrà descobrir i gaudir de l’entorn del conjunt patrimonial, una proposta que portarà els participants des dels carrers del centre històric fins als espais inèdits de la vegetació, les muralles i les sorpreses que envolten el castell.
 
El regidor d’esports, Txema Alonso, el director del Consorci i Turó de la Seu Vella, Pep Tort, la vicepresidenta del Club Rotary de Lleida, Montserrat Navarro, i el president de l’Associació Amics Seu Vella, Joan Ramon González, han presentat aquest dimecres la segona edició d’aquesta cursa, que uneix esport, salut, aventura, història i patrimoni i que presenta una doble originalitat, ja que d’una banda, es fa en un circuit urbà i, de l’altra, en un monument emblemàtic com la Seu Vella, un fet poc habitual en aquests tipus de curses.
 
La prova, que s’emmarca fins els actes previs a la Festa Major de Maig, reunirà tant a esportistes de la disciplina com aquells que desitgin experimentar l’experiència de la navegació a peu amb un mapa i un entorn urbà singular.


Comentaris

envia el comentari