Catalunya Diari

Imanol Idiakez serà el nou entrenador del Lleida Esportiu

Imanol Idiakez serà el nou entrenador del Lleida Esportiu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 "Em va seduir tot el que em van proposar des del club. Sabem que el Lleida Esportiu és un club estable que està en creixement. És un dels clubs més atractius de la categoria”, ha admès el nou entrenador durant la seva presentació. I ha afegit: "Hi ha un projecte molt atractiu i, a més, és un club amb grans possibilitats". Idiakez també ha reconegut que es va decantar pel conjunt lleidatà de manera molt ràpida ja que “vam coincidir en idees i valors. És un pas important fitxar pel Lleida”. 
 
El nou entrenador del Lleida Esportiu ha manifestat que ara "la meva prioritat és adaptar-me al club, a la ciutat i l’afició. També que l’equip sigui competitiu. Voldré guanyar cada setmana i que l’afició estigui orgullosa del treball de l’equip”. En aquest sentit, ha afirmat que és conscient del bon nivell de l'equip "i el millorarem. Partim d’una bona base”.
 
Pel que fa als jugadors del Lleida Esportiu, el tècnic ha comentat que “les incorporacions han de tenir nivell i compromís per estar aquí”. 
 
Per la seva banda, el director tècnic de l'entitat, Jordi Esteve, ha ressaltat sobre el nou entrenador “la seva solidesa en els equips que ha entrenat, el bon futbol desenvolupat, la seua joventut i el fet de compartir valors amb el club com són l’ambició i les ganes de créixer”Comentaris

envia el comentari