Important victòria a casa de l’Handbol Lleida Pardinyes davant el Sant Esteve de Palautordera

Important victòria a casa de l’Handbol Lleida Pardinyes davant el Sant Esteve de Palautordera| Redacció – Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

Important victòria a casa de l’Handbol Lleida Pardinyes davant el Sant Esteve de Palautordera per 33 a 31. Tot i les importants baixes, els lleidatans eren conscient de que no es podien perdre els punts a casa i van sortir a jugar molt intensos i concentrats d’inici a fi del partit.

Des d’un gran treball d’equip en atac i sobretot una intensa defensa 6:0, els groc-i-negres han estat capaços de portar la iniciativa tota la primera part excepte els últims deu minuts, que s’han vist sorpresos per quatre accions seguides de contraatac del Palautordera que els ha servit per marxar al descans amb avantatge 17-19.

A la represa els locals van continuar intensificant la defensa per recuperar la iniciativa al marcador gràcies a que Eduard Pifarré i Rubén Tardio marcaven des de la 1a línia. El Pardinyes, tot i la efectivitat del barceloní Planas, per fi va trencar el partit al seu favor a falta de 15 minuts (27-23) amb els gols dels extrems Javier Alegre i Abel Hervás, i van mantenir  el control del joc per arribar al resultat final de 33-31.