Catalunya Diari

Important victòria del Balàfia Vòlei a la pista del CV Sant Martí

Important victòria del Balàfia Vòlei a la pista del CV Sant Martí| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei (Arxiu)

 

Victòria important del Balàfia Vòlei Lleida a la pista del CV Sant Martí per 1-3. Més important per la moral que dóna, després de les derrotes dels últims partits, que pels punts aconseguits, ja que els lleidatans ja tenen la permanència assegurada a la categoria.

Després d'un mal inici i tenint en compte que el partit ha començat amb una hora de retard (ha començat prop de les 21.30 hores) els de Mario Martínez han perdut sorprenentment el primer set 25-19. Massa nervis i tensió entre els jugadors, que els ha passat factura.
 
Ràpidament, però, han recuperat la concentració, i els lleidatans han començat de nou, com si fos un nou partit. Un canvi radical, segons ha explicat l'entrenador Mario Martínez. L'atac i el bloqueig ha començat a funcionar, amb Tersa i Banda, acompanyat d'una recepció perfecta, tant del lliure García com dels atacants per punta Baró i González. A més la distribució del joc amb el col·locador Juanjo Martínez ha estat l'encertada en tot moment. L'entrenador lleidatà, a més, ha pogut fer rotacions en l'equip que han funcionat i no s'han notat els canvis, ja que tots els jugadors han sumat en aquest partit.
 
Triomf que dóna molta moral per rebre el líder, el Sant Pere i Sant Pau, el proper dissabte a les 20.00 hores al Pavelló Juanjo Garra de Lleida.


Comentaris

envia el comentari