Catalunya Diari

Inici èpic per al Team Suzuky Rally al Dakar 2014

Inici èpic per al Team Suzuky Rally al Dakar 2014| Redacció - Fotografia: Suzuki Grau Racing

 Gilbert ha patit una avaria abans del primer control de pas (CP1) que ha obligat al seu germà Oriol a remolcar-lo durant molts quilòmetres. La duresa del traçat en aquesta etapa inaugural i la impossibilitat, de moment, d'arreglar la cadena de la motocicleta de Gilbert ha propiciat que Oriol seguís el seu camí en solitari, creuant la línia de meta a 2h 54'07" del vencedor.
 
En aquests moments, Gilbert segueix amb la seva lluita per continuar en carrera i continuar gaudint d'un somni que va fer possible el també pilot Nasser Al Attiyah, que es va encarregar de cobrir el pressupost que faltava perquè poguessin sortir aquest dissabte des de Rosario els dos bessons Escalé.
 
Pellicer, que ha iniciat el que serà el seu vuitè Dakar, passava pel CP1 en la posició 41. "L'estratègia d'equip era començar tranquils i veure com es comportava la motocicleta. Aquesta competició és molt dura i llarga, pel que més val prendre les coses amb calma però sempre mirant les posicions capdavanteres", explicava a l'arribar al bivac el pilot de Benicarló.
 
El ritme de Pelli ha anat in crescendo fins a acabar el 36è , just per darrere de Laia Sanz. "Demà serà un dia dur també i cal anar agafant el fil de la cursa poc a poc", destacava .
 
El peruà Erick Meier està acoblant encara al seu Suzuki 450 Rally i, malgrat quedar en llocs molt endarrerits, ha culminat sense problemes el primer assalt cap a l'arribada de Valparaíso, seu autèntic objectiu.
 
Aquest dilluns, el ral·li pujarà un esglaó el seu nivell de dificultat amb la segona etapa, entre San Luis i San Rafael, que suposarà l'aparició de les primeres dunes al sector de Nihuil. Serà també la primera vegada que els cotxes i les motos circulin per traçats diferents en alguns trams de la jornada. Les motos i els quads hauran de completar 359 quilòmetres contra el crono i els cotxes i els camions 433 quilòmetres.
 
Els components del Team Suzuki Rally començaran la segona etapa a partir de les 9.00 hores a l'Argentina.


Comentaris

envia el comentari