Catalunya Diari

Intercanvi d'acusacions entre la Paeria i el Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha fet un comunicat explicant la reunió i l'Ajuntament de Lleida ho ha desmentit

L'Ajuntament de Lleida i el Lleida Esportiu han mantingut aquest dijous una trobada per tal de tractar la problemàtica que té el club.
Un cop finalitzada aquesta reunió on han assistit el regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, el coordinador d'esports, Àngel Vidal, i l'assessor tècnic especial d'alcaldia, Juanjo Falcó, el club ha emès un comunicat a través de Instagram explicant la trobada. No obstant això, la Paeria ha desmentit aquest escrit.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


La Paeria desmenteix al Lleida Esportiu

El club Lleida Esportiu ha emès un comunicat on afirmaven que el consistori ha establert un termini de 60 dies per què des de l'Ajuntament s'exposi al club tots els projectes d'àmbit local, tan socials com econòmics dins de l'àmbit privat i/o empresarial que ha rebut durant els darrers onze anys i que s'hagin interessat pel projecte identitari del futbol lleidatà, del qual el seu màxim representant és el Club Lleida Esportiu.
 

D'altra banda, també han posat sobre la taula el pla de manteniment de la Paeria per a les instal·lacions municipals, entre els quals figura el Camp d'Esports del Club Lleida Esportiu.
 

Intercanvi d'acusacions entre la Paeria i el Lleida Esportiu
Intercanvi d'acusacions entre la Paeria i el Lleida Esportiu | Lleida Esportiu

En relació amb el comunicat emès pel club, Ignasi Amor ha aclarit que la comunicació oficial del Lleida Esportiu amb la reunió que s'ha tingut no s'ajusta de cap manera a la realitat.
 

Ha aclarit que li ha traslladat el malestar del conjunt de la Corporació per la situació actual del Club i per la repercussió negativa que la situació té en relació amb la imatge de la ciutat. Aclareix també que en cap moment s'ha establert cap termini perquè la Paeria exposi al club projectes, ni una pauta periòdica de reunions entre ambdós.
 

Així com també ha afegit què en relació amb el manteniment de les instal·lacions i, més concretament, de la gespa, aquest Regidor ha insistit en l’obligació del club en relació amb el manteniment ordinari, segons s’estableix en el conveni subscrit entre ambdues entitats.

.


Comentaris

envia el comentari