Catalunya Diari

Irama García i Jennyfer Nana jugaran un any més a l'Associació

Irama García i Jennyfer Nana jugaran un any més a l'Associació| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)Irama García ocupa la posició de pivot i acomplirà la seva dinovena temporada al si de l'entitat blava, essent la jugadora en tota la història de l'entitat que més vegades ha vestit la samarreta blava. La jugadora de vint-i-nou anys es mostra il·lusionada de poder tornar a jugar en una categoria, la Divisió d'Honor Plata femenina, després de tants anys dins del club lleidatà.

D'altra banda, la Jennyfer Nana, de només vint-i-un anys, ocupa la posició d'extrem esquerra i dret i de lateral dret i acomplirà la seva dotzena temporada essent, tot i la seva joventut, una de les jugadores amb més experiència dins de l'equip.


Ambdues jugadores han donat el sí al projecte i la Junta Directiva continuarà durant la setmana els contactes amb la resta de jugadores que es pretén composin la primera plantilla de l'Associació. Per altra banda, l'Associació continua sense saber quina serà la composició del seu grup de cara a la nova temporada, doncs des de la federació espanyola estan tenint bastants problemes per tal d'aconseguir els quaranta equips que s'han de distribuir en els 4 grups que està previst tingui la competició.


Comentaris

envia el comentari