Catalunya Diari

Irina Pop renova amb l'Associació Lleidatana d'Handbol per una temporada més

Irina Pop renova amb l'Associació Lleidatana d'Handbol per una temporada més| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol

l'entrenadora croata Marija Zanko

Ella és una de les màximes golejadores de l'equip donat el potent llançament exterior que posseeix i el seu concurs serà molt important de cara a aconseguir l'objectiu de l'equip que no hauria de ser altre que la salvació. L'únic handicap per la present temporada amb que es trobaran jugadora i club és que ha estat convocada per la Selecció femenina d'handbol de la República Dominicana per la disputa del Mundial de Sèrbia, que tindrà lloc al mes de desembre, pel que es perdrà alguns del partits de la primera volta que disputarà l'equip. Tot i això, la seva aportació durant la resta de la temporada ha de ser molt important. És per això, que l'acord assolit amb ella és una molt bona notícia per l'entitat.

Després d'aquesta renovació només quedarà pendent la renovació de la capitana i màxima golejadora de l'Associació que és l'Emma Precup. La jugadora romanesa, continua la seva recuperació de les molèsties que pateix a l'esquena des del final de la temporada anterior i s'espera que a finals de la propera setmana pugui reunir-se amb la directiva blava per tal de segellar una renovació que ambdues parts veuen amb bons ulls.

Respecte a la incorporació de l'extrem Cristina Ridó, que prové del C.H. Santpedor, els tècnics lleidatans ho decidiran divendres al vespre, tot i que fins el moment ha transmès bones sensacions.


Comentaris

envia el comentari