Iván Espílez aconsegueix la 3a posició al Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta| Redacció – Fotografia: Iván Espílez

El lleidatà Iván Espílez ha aconseguit aquest diumenge la tercera posició absoluta al Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, celebrat a Barcelona amb motiu de la Cursa de Sant Antoni. Amb un temps de 30:30, Espílez ha millorat la seva marca personal de 30:47 al 2012.

La carrera, i el Campionat de Catalunya, l'ha guanyat Driss Lakouaja (club AA Catalunya), atleta marroquí resident a Catalunya des de fa molts anys. El seu temps ha estat de 30:09. La segona posició ha set per a Marc Roig  (club CA Laietania), amb un temps de 30:26.

A més d'Espílez, també ha participat en la competició el lleidatà Xavier Areny, que ha arribat setè, amb un temps de 31:15 i Sancho Ayala, tretzè, amb un temps de 31:42. Tots ells, membres de Hinaco Monzón.

La carrera s'ha iniciat aquest diumenge a les 9.30 hores amb 4.000 atletes participants, preparats per córrer pels carrers de l'Eixample.

Pel que fa a les noies, ha guanyat de nou Raquel Parrado (club St Vicents dels Horts), amb un temps de 36:45.