Catalunya Diari

Ivan Espílez i Eva Ribalta, guanyadors de la XXIa Sant Silvestre de Lleida

Ivan Espílez i Eva Ribalta, guanyadors de la XXIa Sant Silvestre de Lleida| Redacció - Fotografia: Anna Iglesias

 

Ivan Espílez i Eva Ribalta s’han proclamat aquest dimecres guanyadors de la XXIa Sant Silvestre de Lleida, amb un temps de 30,49 minuts i 37,44 minuts respectivament. La cursa, que ha omplert aquesta tarda els carrers de la ciutat de corredors i corredors el darrer dia de l’any, ha batut en aquesta edició un rècord de participació amb prop de 1.600 atletes. 

L’alcaldessa accidental, Montse Mínguez, i la tinenta d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Marta Camps, han assistit a la sortida de la carrera, juntament amb el president de l’AV de Jaume I, Jaume Millas, i posteriorment han procedit a penjar les medalles als guanyadors.
 
La Sant Silvestre està organitzada per l’Associació de Veïns de Jaume I i l’Associació Esportiva Ekke, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i el patrocini de Bokoto, 747 Gastrobar i el Districte del Mercat del Pla. Com és habitual, aquesta cita esportiva ha comptat amb dos recorreguts, un de 10 quilòmetres i un altre, més assequible, de 3,7. El circuit de 3,7 quilòmetres és un recorregut cèntric que recorre Prat de la Riba, Rambla Ferran i Avinguda Catalunya com a carrers més destacats. El circuit de 10 quilòmetres passa per Prat de la Riba, el Pont de Príncep de Viana, la canalització del Riu, i el Pont Vell i l’Avinguda Catalunya.
 Comentaris

envia el comentari