Catalunya Diari

Javier Alegre agafa el relleu de Txema del Rosal al capdavant de la direcció tècnica de l’Handbol Lleida Pardinyes

Javier Alegre agafa el relleu de Txema del Rosal al capdavant de la direcció tècnica de l’Handbol Lleida Pardinyes| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

 

El Club Handbol Lleida Pardinyes ha fet un relleu en la direcció tècnica de l’entitat. El fins ara director tècnic i entrenador, Txema del Rosal, cedeix la seva funció de direcció a Javier Alegre, llicenciat en CAFE i jugador del club des de fa més de quinze temporades.

Del Rosal, que formarà part de la Junta Directiva com a responsable de l’Àrea Esportiva i de la planificació, se centrarà a entrenar el sènior masculí de la Lliga Antonio Lázaro per intentar ascendir a la categoria perduda en la darrera temporada, i a liderar el programa de valors 'Esport amb valors' que el club promocionarà enguany. Mentre que Alegre s’encarregarà de la part de gestió directa d’entrenament i competició dels equips. 
 
Amb aquest canvi, l’entitat aposta per la professionalització de la figura del director tècnic com a professional de l’esport i la coordinació dels equips en formació. Per Alegre, amb aquest nou càrrec “es veu complert un somni, el de fer que l’handbol sigui cada dia més important a la ciutat de Lleida”, encara que assegura que “serà una tasca difícil” però coneix molt bé els objectius del club i del nou programa de valors.
 
Per altra banda, Del Rosal reconeix que “necessitava més temps per poder centrar-me en tasques de direcció del primer equip masculí davant el repte de tornar a la Primera Nacional, i per liderar l’ambiciós programa de valors que desenvoluparem al club”. Tanmateix, creu que “traspassar la direcció tècnica creia que era la solució més encertada i així ho vaig proposar a la Junta Directiva”.
 
El club considera  que aquest és un bon canvi cap a la professionalització i confien que Alegre és la persona ideal, tant per la seva formació com a Llicenciat en CAFE, com per la seva personalitat proactiva i propera que l’ajudarà a viure el dia a dia del treball de tots els equips.Comentaris

envia el comentari