Catalunya Diari

Joan Cañellas es queda una temporada més a l'ICG Software Lleida

El jugador d'hoquei Joan Cañellas ha estat el pròxim en renovar amb l'ICG Software Lleida. El de Vila-seca, resident a Lleida per estudis, ha signat per un any més i serà el tercer any al club blau, després que l'entrenador, Albert Folguera, el repesqués del Vila-seca per jugar a l'entitat lleidatana.


Defensa ja consolidat, és una peça clau dins l'esquema de l'equip. "Treball, sacrifici i feina poc vista però molt efectiva", segons ha explicat el seu entrenador.

Amb ell ja són dos els renovats que han signat per la temporada 2014-15.

Per altra banda, el jugador italo-argentí Federico Ambrosio ha comunicat aquest dimecres a la nit a Folguera que es queda a Itàlia. Després d'intentar fitxar aquest gran jugador, campió d'Europa amb la selecció d'Itàlia aquest juliol i que va marcar els dos gols contra Espanya, que l'entrenador blau tant volia, la il·lusió del cos tècnic ha tornat a fracassar. Segons el propi club, "l'entitat encara no ha trobat el jugador que li falta a tant sols 12 dies de començar la pretemporada". Les negociacions anaven per bon camí, però la part econòmica ha fer que es decidís per Itàlia.


Comentaris

envia el comentari