Catalunya Diari

Joan Segura és nomenat nou representant territorial de l'Esport a Lleida

Joan Segura és nomenat nou representant territorial de l'Esport a Lleida| Redacció - Fotografia: Generalitat de Catalunya

 

Joan Segura i Torres ha estat nomenat aquest dilluns nou representant territorial de l’Esport a Lleida en substitució de Josep Ramon Solsona, que ha exercit les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers dos anys. 

Joan Segura va néixer a Lleida el 1974. És llicenciat en psicopedagogia, diplomat en magisteri d’educació física i en magisteri d’educació musical, i va obtenir un mestratge en recerca educativa. Fins ara, compaginava la coordinació d’educació secundària de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE)-Universitat de Lleida amb l’exercici com a professor associat de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL), i amb la preparació pel doctorat sobre inspecció educativa a la UdL.
 
Anteriorment, va ser mestre funcionari d’educació primària i d’educació física (2004-2009) i professor d’orientació educativa en educació secundària (2009-2013).
 
El nou representant territorial de l’Esport a Lleida té el títol d’entrenador estatal de bàsquet, que ha exercit en diferents categories al Sícoris Club, CB Cappont, CB Lleida, CE Lleida Basquetbol, CB Pardinyes i CB Mollerussa. També ha treballat com a monitor d’educació física en diversos centres, i va ser jugador de tennis d’alta competició en el Club de Tennis Urgell i de bàsquet en el Sícoris Club.


Comentaris

envia el comentari