Catalunya Diari

Joaquín Prado: "Ho hem donat tot aquesta temporada"

Joaquín Prado: "Ho hem donat tot aquesta temporada"| Redacció - Fotografia: Força LleidaPrado ha qualificat la temporada de "difícil per tot el que ha passat" però diu sentir-se "orgullós del treball i esforç de tots els components de la plantilla. De fet, marxem amb la consciència tranquil·la de que ho hem donat tot".

L'entrenador asturià ha dit que el pitjor moment esportiu de la temporada va ser amb la derrota a La Rioja, i el millor a Ourense "on vàrem aconseguir la classificació pel play-off, evitar el descens i sumar una victòria que els components d´aquest grup recordarem en el temps per la satisfacció personal i el component anímic que ens va donar". Sobre els play-off Prado ha dit "que han estat marcats per l'infortuni de les lesions però tot i així hem lluitat fins al final. Ho hem donat tot".

Prado, que ha agraït el suport de la directiva, l’esforç dels jugadors, el magnífic comportament de l'afició, el respecte de la premsa i, sobretot, la feina del seu cos tècnic creu que "el projecte del Força Lleida necessita consolidar-se, que només es parli de bàsquet" i està segur "que els actuals directius volen això i treballaran fort per aconseguir-ho". Prado ha assegurat: "A mi m'agradaria formar part d'un bon projecte i estic segur de que aquest ho és. Estic obert a escoltar totes les propostes que em faci el club".

Un Prado que considera "urgent planificar la base per l'any que ve. El primer equip pot esperar a saber temes econòmics però la base s'ha de fer ja". Per tant, la feina continua al Barris Nord on a més alguns components de l'equip continuaran entrenant durant aquest mes de maig.


Comentaris

envia el comentari