Catalunya Diari

Jordi Figueras dóna nom a un campus de Castejón de Sos

Jordi Figueras dóna nom a un campus de Castejón de Sos| L. Biela - Fotografia: Club Brujas

 

El jugador lleidatà Jordi Figueras, que juga actualment al Club Brujas de la primera divisió de Bèlgica i que disputarà enguany la UEFA League, apadrina el primer Campus de futbol de tecnificació Jordi Figueras, que es celebrà del 25 de juny a l'1 de juliol a Castejón de Sos.

  

Seixanta nens, de entra 6 i 14 anys, de la província de Lleida i Osca, conviuran durant 7 dies, 24 hores al dia, en un entorn de muntanya dotat amb les millors instal·lacions esportives i on rebran una formació de qualitat específica de futbol.

  

 

  

Els participants s'allotjaran al Camping Alto-Ésera situat al poble de Castejón de Sos, ubicat a la Vall de Benasque del Pirineu Aragonés. Per al propi Figueras, aquest espai és "l'idoni per celebrar un campus d'aquestes característiques, ja que el paisatge és fabulós i els nens poden fer també altres activitats com escalada, tenis i piscina. Barrejar el futbol amb altres activitats és molt positiu". En aquest mateix recinte han realitzat la pretemporada anys anteriors clubs com el Saragossa, la UE Huesca, el CD Nàstic de Tarragona i la UE Lleida.

  

 

  

L'objectiu dels organitzadors del campus és tecnificar i explotar les qualitats de cada jugador. No obstant, no es dedicaran solament al futbol, sinó que difondran l'esport de forma activa i sana, fent un recorregut per les diferents activitats d'oci, on els nens gaudeixin mentre aprenen.

  

 

  

"Tot treball té la seva recompensa"

  

El Jordi Figueras mai abans s'havia imaginat que podria tenir un campus amb el seu nom, tot i que considera que és "una bona forma d'introduir als més joves en el món del futbol i, sobretot, a relacionar-se amb els companys". Aquest lleidatà recorda que quan era petit esperava l'estiu amb ganes perquè s'havia que arribava el moment d'anar a algun campus. "Sempre m'ha fet il·lusió anar als campus i ara que en tinc un amb el meu nom em sento molt orgullós", explica Figueras a lleidaalminut.com.

  

 

  

Figueras, qui segons explica sempre ha cregut en les seves possibilitats i ara veu que tot l'esforç que ha fet té la seva recompensa, vol donar un consell als participants: "Aneu al campus a passar-ho bé i feu molts amics i a mesura que us aneu fent grans no deixeu mai de creure en les vostres possibilitats. Cada dia és únic i tot el que pugueu aprendre us servirà en un futur".

  

 

  

Historial esportiu

  

2012 - Club Brujas
 

  

2011 - Rayo Vallecano
 

  

2010/2011  - Real Valladolid
 

  

2009/2010 - FC Rubín Kazán
 

  

2008/2010 - Real Club Celta de Vigo
 

  

2006/2008 - Real Madrid Castilla
 

  

Categories inferiors de la UE Lleida

  


Comentaris

envia el comentari