Catalunya Diari

Joseba Amiano s'incorpora a l'Handbol Lleida Pardinyes

Joseba Amiano s'incorpora a l'Handbol Lleida Pardinyes| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes

El jove jugador basc Joseba Amiano es converteix en el primer reforç de l’equip sènior de Primera Nacional de l'Handbol Lleida Pardinyes per la propera temporada. Es tracta d’un lateral esquerra d'1’92 metres d’alçada que destaca pel seu llançament exterior i que arriba per enfortir la primera línia lleidatana, molt tocada per la lesió de genoll d'Eduard Pifarré a final de temporada i que l’ha obligat a passar pel quiròfan aquest estiu.

Joseba Amiano, que estudiarà el doble grau de ciències de l’activitat física i fisioteràpia a Lleida, s’ha format en les categories inferiors de l'Egia Eskubaloia i del Tolosa Eskubaloia. Tot i la seva joventut, només te 19 anys, la temporada passada va jugar a l’Handbol Esplugues de Primera Estatal, categoria en la que s’estrenarà la pròxima campanya l’equip lleidatà.

L’entrenador del club de la Terra Ferma Txema del Rosal creu que la incorporació d'Amiano "és una molt bona noticia, ja que tot i hagi renovat pràcticament tota la plantilla de l’any anterior i pugem a un parell de jugadors de l’equip sènior B, la nova competició és presenta il·lusionant, però molt llarga i dura, per la qual cosa necessitarem encara alguna alta més abans de començar la lliga".

Sobre el nou fitxatge, Del Rosal ha destacat que "des de l’Esplugues ens han passat molt bons informes sobre ell. Estic segur que s’adaptarà molt ràpid a l’equip perquè destaca per ser un jugador d’equip, molt disciplinat i treballador, amb una gran projecció i que encara està per explotar a la categoria”.


Comentaris

envia el comentari