Catalunya Diari

Jugadors del Bloques Juan Carlos tornen a increpar l'àrbitre i aquest surt escortat del camp de l'Artesa de Lleida

Els incidents en aquesta ocasió van tenir lloc diumenge al camp de l'Artesa de Lleida

Dos setmanes després que un espectador, seguidor del Bloques Juan Carlos, saltés al camp del Municipal d'Alpicat i agredís un àrbitre, la història es repeteix. Tot i que no ben bé igual. En aquesta ocasió van ser els jugadors del Bloques Juan Carlos qui van increpar, rodejar i espentejar l'àrbitre al considerar que el col·legiat no havia xiulat un penal al seu favor, segons informar el 'diari Segre'. Els fets van tenir lloc aquest diumenge al camp de l'Artesa de Lleida.

L'àrbitre Daniel López Jiménez, de Primera Catalana i de Tarragona, va haver de ser custodiat per vuit agents dels Mossos d'Esquadra i el partit va ser suspès al minut 85 de joc. En aquell moment, l'Artesa de Lleida guanyava per 3 gols a 2 i els dos equips es jugaven ascendir de categoria. Ara queda esperar què decideix el comitè de competició.

 

Cal recordar que la Federació Catalana de Futbol va decidir fa dos setmanes clausurar el camp del Bloques Juan Carlos les dos pròximes jornades que l'equip jugués com a local.Comentaris

envia el comentari