Catalunya Diari

La 14a Cursa de l'Oli arriba a les Borges Blanques amb la previsió de 700 corredors

La 14a Cursa de l'Oli arriba a les Borges Blanques amb la previsió de 700 corredors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques (Arxiu)

 

La localitat de les Borges Blanques acollirà el proper diumenge, dia 22 de gener, la 14a Cursa de l'Oli, una competició que tindrà cinc categories masculines i cinc de femenines. Els organitzadors, l'Ajuntament del municipi i el Club Atlètic Borges, confien en arribar als 700 inscrits. Fins ara s'ha assolit la xifra de 400 participants.


Les inscripcions per participar a la cursa es tancaran el pròxim 18 de gener o bé a l'arribar als 700 inscrits per tal de garantir una correcta organització. En aquests moments, la xifra d'inscrits ja assoleix els 400 participants. El preu és de 16 euros i es pot realitzar per Internet a través de l'adreça www.iter5.cat. No obstant, com cada any, els organitzadors han creat una inscripció solidària de 20 euros que en aquesta ocasió es destinarà a l'organització StarGadt Go PedRetina, dedicada als nens amb problemes visuals.


 La participació de la cursa està oberta a totes les persones majors de 14 anys. El recorregut té un total de 10.360 metres, i inclou una part de circuit urbà i l'altra pels camins del terme. A partir de les 8.30 hores es començarà l'entrega de dorsals i obsequis a les carpes ubicades al mateix lloc de la sortida, al Passeig del Terrall de les Borges. 


El tret de sortida serà a les 10.00 hores, i hi haurà control i avituallament al quilòmetre 5 i la cursa finalitzarà a les 11.30 hores al mateix lloc d'inici. Pels corredors que ho desitgin hi haurà servei de dutxes i vestidors al Poliesportiu Municipal així com servei de guarda-roba a la mateixa sortida. Per poder participar és obligatori que els corredors duguin xip i dorsal.


 Hi haurà 5 categories masculines i 5 categories femenines: A nascuts fins al 1995; B nascuts del 1977 al 1994; C nascuts del 1967 al 1976; D nascuts del 1957 al 1966 i E nascuts del 1956 en avall. S'entregarà un trofeu als tres primers de la general, de cada categoria, local i equips. D'altra banda, els guanyadors de la prova s'enduran el seu pes en oli.


 


La 14a Cursa de l'Oli és una de les activitats previstes a la 54a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. 
 
La participació de la cursa és oberta a totes les persones majors de 14 anys. El recorregut té un total de 10.360 metres, i inclou una part de circuit urbà i l'altra pels camins del terme. A partir de les 8.30 hores del matí es començarà l'entrega de dorsals i obsequis a les carpes ubicades al mateix lloc de la sortida, al Passeig del Terrall de les Borges.
 


Comentaris

envia el comentari