Catalunya Diari

La 2a Marxa Solidària del Pla de Ponent aspira arribar als 1.000 inscrits

La 2a Marxa Solidà ria del Pla de Ponent aspira arribar als 1.000 inscrits| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

La segona Marxa solidària del Pla de Ponent arriba aquest diumenge, dia 9 d’octubre, amb la voluntat de ser una festa saludable i donar a conèixer la feina que realitza el Centre Sant Joan de Déu d’Almacelles, que celebra enguany el seu 50è aniversari.

Aquesta marxa forma part del circuit de marxes saludables de Ponent 'Marxa.cat' i està organitzada pel Centre Assistencial Sant Joan de Déu Terres de Lleida i el Centre Excursionista de Lleida, amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alpicat i la Diputació de Lleida.

La marxa és no competitiva i amb tres distàncies: el circuit Hospitalitat de 30 quilòmetres, el circuit Fraternitat de 20 quilòmetres i el de Solidaritat 10 quilòmetres. El circuit és lineal amb sortida a Lleida a les 08.00 hores del Pavelló Onze de Setembre i arribada a Sant Joan de Déu d’Almacelles. Les persones que vulguin fer menys distància sortiran d’Alpicat al Parc del Graó (20 quilòmetres) o de Raimat (10 quilòmetres). La cursa està oberta a tothom. Els circuits transcorren per pistes de terra i asfaltades marcades amb pintura groga i cinta. Es pot fer corrent o caminant.

La inscripció es tancarà quan s’arribi als 1.000 participants o bé el 8 d’octubre. Els preus varien segons el circuit: 12 euros pel circuit de 30 km, 10 euros pel de 20 km i 8 euros pel de 10 km.

Cal destacar la vessant solidària de la marxa en el sentit que tots els beneficis aconseguits aniran destinats a un projecte de cooperació internacional de Sant Joan de Déu a Cochamba (Bolívia).


Comentaris

envia el comentari