Catalunya Diari

La 3a edició de la Cursa SED mourà la ciutat de Lleida per una causa solidària

Aquesta cita esportiva, en la qual es preveu una participació de 800 corredors, està organitzada per l’ONG SED del Col·legi dels Maristes

L'organització preveu la participació de més de 800 corredors. | Cursa SED

La ciutat de Lleida acollirà el diumenge 19 de març, a partir de les 10.00 hores, la 3a edició de la Cursa SED, una cita esportiva, impulsada per l’ONG SED Lleida i amb la qual col·labora la Paeria, que s’emmarca dins el projecte de reinserció social de menors adolescents exsoldats de la ciutat de Berbérati a la República Centreafricana, al qual es destinaran tots els beneficis obtinguts de les inscripcions dels més de 800 corredors que s'espera que participin. Les inscripcions a la cursa es poden fer directament a la web de la cursa o presencialment al col·legi Maristes Montserrat, de 08.30 a 19.00 hores, amb preus que oscil·len entre els 10 i els 12 euros. Per a aquelles persones que no tinguin l’oportunitat d’assistir a la cursa podran adquirir el dorsal solidari amb una aportació econòmica voluntària. 

La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha destacat durant la presentació de la prova «la gran implicació de l’ONG SED en projectes socials, en aquest cas impulsant un esdeveniment esportiu solidari per a totes aquells que els agradi córrer o simplement caminar i passar una bona estona en un entorn familiar i festiu». La Cursa SED, en la qual també hi participaran 120 voluntaris i més de 50 empreses col·laboradores, té com a objectiu sensibilitzar els veïns amb aquesta causa solidària i aconseguir recursos per a les entitats que treballen a Berbérati, per tal que els infants gaudeixin de drets i oportunitats i es puguin reincorporar a la societat.

La cursa recorrerà els carrers de Lleida i comptarà amb dos itineraris amb sortida i arribada al col·legi dels Maristes, un de 5 i l’altre de 3,5 quilòmetres per a tots aquelles persones que optin per participar-hi caminant. A més, l’organització ha amagat ous de la Gallina Manya que un cop es presentin en acabar la carrera es descobrirà què hi ha al seu interior. Per altra banda, durant el transcurs de la carrera els participants podran disposar d’una gran varietat de serveis, entre els quals se’ls oferirà classes de zumba, avituallament a mitja cursa, guarda-roba, sortejos, una bossa per als corredors amb un lot de productes variats, i a l’arribada, una xocolatada popular, entre d’altres.


Comentaris

envia el comentari