Catalunya Diari

La 3a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons, diumenge

La 3a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons, diumenge| Redacció - Fotografia: Iter5

El calendari de marxes populars d’aquest mes d’abril és força intens. Després de la Marxa Popular del Segrià, celebrada diumenge, arriba el torn de la 3a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons, aquest diumenge, dia 19 d'abril, en un poble petit que es vestirà de festa major per rebre aquesta prova.

Al marge d’una natura en plena eclosió per la primavera, aquesta jornada ofereix el valor afegit de passar per les cabanes de volta de la zona, diferents construccions de pedra seca i un poble que obrirà les portes i donarà les gràcies amb un esmorzar regat amb el vi i l’oli de sempre. Seran 14 quilòmetres amb opció de 16 si es vol agafar una mica d’alçada, i amb una nòmina de participants que en aquesta edició s’amplia a 500.

La sortida serà a la plaça del poble a partir de les 09.00 hores i l'arribada a la zona esportiva. Se sortirà del municipi en direcció a l'ermita de Sant Bonifaci (segle XIV). La Marxa només es pot fer caminant o corrent, no es permeten bicicletes. La inscripció dóna dret als avituallaments i a l’esmorzar calent a l'arribada.Comentaris

envia el comentari