Catalunya Diari

La 5a edició de la Cursa de la Dona Nayox tornarà a unir solidaritat i esport

La 5a edició de la Cursa de la Dona Nayox tornarà a unir solidaritat i esport| Redacció - Fotografia: Gogogo Runners

 

La Cursa de la Dona Nayox, organitzada per Gogogo Runners amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, arriba a la seva 5a edició el pròxim diumenge 12 de març i tornarà a unir solidaritat i esport. La prova col·labora amb la lluita contra el càncer de mama i destina la recaptació de les inscripcions a la Beca Marta Santamaria. 

En l’edició d’enguany es continuarà amb el recorregut tradicional de 5,6 quilòmetres, totalment urbà i sobre superfície d’asfalt i terra. La sortida, a les 11.00 hores, i l'arribada estaran localitzades a la canalització, davant de la Paeria. En concret el recorregut serà: canalització del riu Segre, Passarel·la del Liceu Escolar, avinguda de Madrid, avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes i canalització del riu Segre
 
Les inscripcions s’obren a partir de l’1 de febrer i es poden fer online al web www.cursadeladonalleida.com. En aquesta edició la cursa té previst arribar als 1.000-1.200 participants de les passades edicions. El patrocinador principal de la Cursa segueix sent Nayox.
 
Entrenaments previs
Des de GoGoGo Runners es proposa fer uns entrenaments previs per tal de facilitar a la dona que normalment no fa esport el poder participar de l'esdeveniment. En aquest sentit, aquest any, l’organització compta amb el suport de NexusGym. Aquesta precursa forma part de la filosofia de la Cursa de la Dona, pel fet que cada any s’incorporen persones que s’inicien a fer esport i és important que puguin participar d’aquests entrenaments previs.
 
Els entrenaments seran guiats per dos o tres guies de GoGoGo Runners i NexusGym, depenent dels grups i entrenaments. Els horaris són els dilluns i els dimecres a les 20.30 hores. Cal inscripció prèvia. 


Comentaris

envia el comentari