Catalunya Diari

La base del Lleida Esportiu utilitzarà el gimnàs del barri de Magraners

La base del Lleida Esportiu utilitzarà el gimnàs del barri de Magraners| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El director tècnic del conjunt lleidatà, Jordi Esteve, ha manifestat que aquest acord "és molt positiu ja que utilitzarem el gimnàs i el camp que es troben a les mateixes instal·lacions. És una millora a nivell de logística i de servei ja que ara els pares dels jugadors no s’hauran d’esperar a que acabin els seus fills per després portar-los al camp a entrenar. És positiu perquè millora el funcionament del club". A més, Esteve ha explicat que "participarem de les activitats que promogui el barri amb partits o el que necessitin". 
 
Per la seva banda, el president de l’Associació de veïns de Magraners, Juan Gallardo, ha assegurat que "el club va sol·licitar la petició d’utilitzar el gimnàs que tenim i que en aquest moment no s’està utilitzant". A més, Gallardo ha explicat que "era un gimnàs que es va crear per necessitat però que, amb la creació de nous gimnasos a la ciutat i més equipats i amb més oferta, nosaltres poc a poc vam anar perdent demanda". 
 
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, s’ha mostrat satisfet d’aquest acord ja que "és molt positiu que hi hagin aquest tipus d’iniciatives. Estem molt contents que l’Associació de veïns de Magraners i el Lleida Esportiu tinguin aquest bon enteniment ja que això és molt important per a la ciutat". 


Comentaris

envia el comentari