Catalunya Diari

La botiga del Lleida Esportiu, oberta diumenge a la tarda

La botiga del Lleida Esportiu, oberta diumenge a la tarda| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

La botiga oficial del Lleida Esportiu obrirà les seves portes al públic aquest diumenge de 16.00 a 20.00 hores, coincidint amb el partit davant el Cornellà, perquè tothom que ho desitgi s’acosti al Camp d’Esports per realitzar les compres d’última hora del Nadal. 

A la tenda s’hi pot trobar un extens ventall de més d’una quarantena de productes de marxandatge del club. La bossa de cordes, el paraigua, el barret impermeable o el banderí per al cotxe són, entre d’altres, alguns dels articles de la nova línia d’accessoris que recentment ha llençat a la venda l’entitat. Així mateix, també es poden adquirir tasses, guants tèrmics, motxilles, coixins, tapacolls, ossets de peluix, pilotes, dessuadores, anoracs, xandalls i fins a tres models de bufandes, a més de les equipacions oficials de l’equip, tant la titular com la quadribarrada.
 
A la vegada, hi ha l’opció d’encarregar els articles enviant un correu electrònic a [email protected] amb la petició desitjada. Un cop realitzat aquest pas, hi ha dues opcions per obtenir la comanda: passar a recollir-la per l’establiment, o bé, en els casos indicats, es fa arribar per missatgeria a casa o a l’adreça convinguda.
 
Els socis i sòcies del Lleida Esportiu, al seu torn, gaudeixen de descomptes i de preus especials en l’obtenció de tots els productes. Per beneficiar-se d’aquests avantatges, en el moment de realitzar la compra cal que presentin el carnet d’abonat de la present temporada, la 2014/2015, i el  seu DNI.


Comentaris

envia el comentari