Catalunya Diari

La BUFF Epic Trial Aigüestortes obre les inscripcions

La BUFF Epic Trial Aigüestortes obre les inscripcions| Redacció - Fotografia: http://www.buffepictrail.com/

La BUFF Epic Trail 2015 ja ha obert el període d'inscripcions. I enguany s'obre a dues noves modalitats. Un prova amb distància marató, amb un recorregut molt tècnic, amb 3.200 metres de desnivell positiu i un total de 6.400 metres de desnivell acumulat; i una prova de mitja marató, amb un recorregut molt especial amb 1.050 metres de desnivell positiu i un total acumulat de 1.850 metres de desnivell. Per a ambdues modalitats s'ha limitat el nombre de participants a 300.

L'elevat nivell d'exigència de la prova reina dels 105k de la BUFF Epic Trail, que suposa un desafiament limitat a 150 participants, ha portat a l'organització a voler ampliar el nombre de modalitats amb l'objectiu de permetre gaudir d'un entorn tan exclusiu i espectacular, a corredors de diferents nivells. Tots els amants de la muntanya tindran la possibilitat de formar part d'un esdeveniment únic.

La BUFF Epic Trail 2015 tornarà a seguir el mateix recorregut, donant la volta al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Els guanyadors de la primera edició van ser Iker Karrera i Núria Picas, amb un temps de 12:19:16 i 15:00:29 respectivament.


Comentaris

envia el comentari