Catalunya Diari

La cinquena edició de l’Ultra Trail Coll de Nargó innova amb un circuit més accessible

La cinquena edició de l’Ultra Trail Coll de Nargó innova amb un circuit més accessible| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 A l’Ultra Trail, de 84,2 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell, hi haurà set avituallaments amb aliment sòlid i líquid, i els atletes hauran de passar per set controls de pas. Els que triïn participar a la ruta curta, hauran de fer front a 18 quilòmetres amb 900 metres de desnivell. Arcadi Climent, membre de l’organització, explica que "és una Ultra Trail resumida on no hi faltarà cap atractiu". També ha destacat que seran un centenar els corredors vinguts d’arreu de l’estat espanyol, seixanta a la ruta llarga i uns quaranta a la curta.
 
Els familiars i amics dels participants podran seguir en tot moment la seva evolució gràcies al codi QR que portaran als dorsals i que aniran marcant la posició en cada control de pas. A més, la cursa també té la seva vessant medi ambiental. L’organització promou una jornada eco-responsable per a minimitzar l’impacte ambiental que es pugui generar durant el transcurs de l’esdeveniment, tant per acompanyants com per a corredors, vetllant per la seva sostenibilitat.
 
Presentació de l'activitat
La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la roda de premsa de presentació que ha comptat amb el cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; l’alcalde de Coll de Nargó, Benet Fité; el regidor de Cultura i Esport; Ernest Gómez, i Arcadi Climent, membre de l’organització.
 
"Tenim molta fe en aquesta prova des dels inicis i ara hem aconseguit allò més important, que és consolidar-la", explica Fité qui convida a "tothom a venir a córrer o a visitar a Coll de Nargó per tal de gaudir d’una gran oferta tant cultural com paisatgística". Per la seva banda, Antoni Fo ha donat molta importància a la cursa, ja que "descobreix una zona impressionant a tots els nivells. Des del terme de Boumort fins a tots els racons que engloba la Ultra Trail estan dotats d’una natura meravellosa".


Comentaris

envia el comentari