Catalunya Diari

La ciutat es prepara per celebrar la cinquena edició de la Lleida Night Run

L'edició d'enguany es durà a terme aquest divendres a les 22.00 hores

La Lleida Night Run 2017 ja està a punt perquè divendres a les 22.00 hores recorri el Turó de la Seu Vella, descobrint de nit i amb una il·luminació particular punts emblemàtics del seu entorn. La tinent d'alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montse Parra, ha presentat amb les representants de GoGoGorunners Club Esportiu, Estefi Climent i Ester Tort, la cursa nocturna d'enguany, que repeteix els 6,5 quilòmetres de circuit, amb 135 metres de desnivell positiu. La prova comença i acaba a la plaça de la Sardana i, en les tres voltes perimetrals que fa al Turó, passa per escenaris diferents, com el parc de Santa Cecília o el claustre de la Seu, que estarà il·luminat.

  

  

Parra ha assegurat que la Lleida Night Run combina la cultura, la solidaritat, el patrimoni i l'esport i que és una manera diferent de veure la Seu Vella alhora que és un privilegi córrer per aquest entorn que ofereix el Turó (tall de veu M. Parra). Per la seva banda, Estefi Climent ha explicat que la cursa sempre té una causa solidària. Enguany part de la recaptació es donarà per restaurar un element patrimonial del Turó de la Seu Vella.

L'organització recomana als participants portar frontals i, a més, enguany hi haurà polseres de llum LED per posar a les sabatilles esportives. Entre els serveis previstos, hi ha la projecció dels resultats a la pantalla a la zona de meta, un punt intermedi de control, un punt d'aigua i d'esponges per refrescar al mig del recorregut, l'enviament d'un missatge SMS als participants amb el temps al punt de pas i arribada o el diploma als arribats amb temps de pas i arribada. Com l'any passat, hi haurà ambientació musical a càrrec del DJ Noc i s'afegirà el servei de barra per part de l'establiment 1203. De moment, ja s'han inscrit a la cursa 250 corredors. L'Ajuntament de Lleida dóna suport a aquesta prova esportiva, que compta amb el patrocini de Nuba, Lousiana, Punto Estrella i Barcelona LED Lleida. Per a més informació: http://www.lleidanightrun.com/. Es recomana accedir a la Seu Vella a peu perquè no s'hi podran aparcar els vehicles.


Comentaris

envia el comentari