La Costa Daurada obre el mar als lleidatans

La Costa Daurada obre el mar als lleidatans| Laura Biela - Fotografia: Hermanos Berga

T'agrada el mar? Vols viure una experiència diferent aquest cap de setmana? Doncs no et perdis els dies 14, 15, 16 i 17 de maig la vuitena edició de la Fira Marítima Costa Daurada, quatre dies per viure noves emocions al mar que t'enamoraran i faran que vulguis repetir.

El certamen aglutinarà una gran varietat de propostes nàutiques per a totes les edats, per familiaritzar-se amb l'entorn i descobrir un món desconegut i llunyà per molta gent. Algunes de les propostes que s'han programat són mini-creuers, excursions amb motos aquàtiques, bateig de submarinisme, iniciació a la vela lleugera i al paddle sup, sortides en caiac... Vols més? Doncs visita Cambrils algun d'aquests quatre dies i descobreix totes les propostes que s'han preparat per aquesta vuitena edició.

"L'objectiu d'aquesta Fira és apropar el mar a la gent. Volem que deixin de banda el concepte que la nàutica és un esport elitista i demostrar als visitants que hi ha activitats aptes per a totes les butxaques", ha explicat a lleidaalminut.com Rodolf Guasch, gerent de l'empresa Hermanos Guasch S.A., qui apunta que en aquest certamen oferiran al visitant els "360 graus de la nàutica", des de manteniment, assessoria i reparacions, fins a compra/venda i lloguer d'embarcacions". El que volen és que la gent s'iniciï en aquest món i trobi una continuïtat.

Les previsions per aquesta vuitena edició són bones. Javier Berga, administrador de l'empresa Náutica Javier Berga, té bones vibracions de cara a aquesta edició. "Tot a punta a que el sector comença a millorar, es comença a notar moviment i esperem tenir resultats", explica. En el seu cas, a la fira vendran embarcacions noves i d'ocasió de pesca i passeig, mastercraft i Monterey.

Per la seva banda, l'empresa Hermanos Berga sí oferirà diverses activitats per 'enganxar' a la gent i animar-los a provar una experiència desconeguda. La responsable del Departament Comercial de l'empresa, Magda Berga, assegura que un dels objectius d'aquesta Fira "és atreure a gent que s'inicia en el món de la nàutica. Per molts d'ells, les possibilitats que ofereix el mar són cares i desconegudes, però una vegada ho coneixen s'adonen que no és així i que estaven equivocats". Per aquesta edició, Hermanos Berga ha preparat un espai monomarca de nàutica d'iniciació, esportiva i mini-creuers, per mostrar al visitant aquesta àrea. Berga assegura que "té molta il·lusió per l'edició d'enguany".Comentaris

envia el comentari