Catalunya Diari

La Cursa Balàfia-Aremi vol consolidar els recorreguts curts

La Cursa Balàfia-Aremi vol consolidar els recorreguts curts| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Lleida celebra aquest diumenge, dia 26 d'abril, una de les competicions més antigues del calendari de la ciutat: la Cursa Popular Balàfia–Aremi 'Bonaventura Baldomà'. La marxa, que arriba enguany a la seva 33a edició, ha redissenyat per a l'ocasió els recorreguts pels carrers del barri.

Amb el suport de l'associació esportiva Ekke, s'han dut a terme modificacions en els recorreguts pels carrers del barri i, a més de la clàssica cursa de 10 quilòmetres, volen consolidar les distàncies d'1 i 5 quilòmetres, amb la finalitat de cobrir tot el ventall de possibilitats i que tothom pugui participar.
 
Aquesta nova edició de la Cursa, coorganitzada per l'AAVV Balàfia amb la Fundació Aremi, una entitat sense ànim de lucre, vol ser una cursa de barri amb el suport de tots els comerços i veïns de Balàfia, un esdeveniment cultural i esportiu que dóna vida al barri i que a més, tindrà com a tret diferencial la inclusió de les persones amb discapacitat, afavorint i impulsant la convivència i participació en la vida comunitària mitjançant aquesta activitat lúdica esportiva de caràcter popular.
 
Així, la cursa comptarà amb tres distàncies: la cursa d'1 quilòmetre, la de 5 (una volta) i la cursa atlètica de 10 quilòmetres (dues voltes). La cursa d'1 quilòmetres no tindrà cronometratge. La sortida de les curses de 5 i 10 quilòmetres serà a les 9.30 hores, i la sortida de la cursa d'1 quilòmetre, a les 11.00 hores. Les dues sortides seran des de davant del Centre Cívic de Balàfia. A més, a partir de les 12.00 hores hi haurà curses infantils, organitzades amb les AMPAS de les escoles Païssos Catalans, Pinyana i Balàfia, i seran gratuïtes. També es posar en marxa una fila 0, on tothom pot fer el seu donatiu per Aremi.
 
Hi haurà punt d'avituallament per a la cursa atlètica (10k) al quilòmetre 5 i a l'arribada. Per la cursa de 5k, només a l'arribada.Comentaris

envia el comentari