Catalunya Diari

La Cursa Bombers de Lleida torna a superar-se amb prop de 2.900 corredors

La Cursa Bombers de Lleida torna a superar-se amb prop de 2.900 corredors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 
Primer ha sortit el col·lectiu de Bombers, que ha fet el recorregut equipat amb la seva indumentària habitual. Després, ho ha fet un grup d’esportistes amb mobilitat reduïda, que han repetit un any més. I en últim lloc, ha començat la cursa general. El recorregut ha esta el mateix que l’anterior edició.


 


Com a novetat, la 3a Cursa de la CX Cursa de Bombers Lleida 2013 ha preparat animació durant el recorregut, amb sortida i arribada als Camps Elisis. Diferents grups de música i de batucada, ubicats en diversos punts quilomètrics de l’itinerari, han animat els corredors. Al final, els grups han participat en el 1r Concurs d’Animació.


 


L’ambient esportiu s’ha respirat durant tot el cap de Setmana als Camps Elisis, amb la festa que els Bombers han organitzat als més petits, amb la cursa infantil i el Parc Infantil i Solidari. A més, s’ha fet la Fira del Corredor, amb els estands de patrocinadors. Enguany també ha estat solidària amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Síndrome de Down, el Banc dels Aliments i Creu Roja.


 


La cursa està organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida i ha comptat amb el suport de diversos patrocinadors, així com també diferents institucions, entre les quals, l’Ajuntament de Lleida. Comentaris

envia el comentari