Catalunya Diari

La Cursa de la Barca-Memorial Ramon Blanch torna a la Lliga Ponent amb curses de 10 i 5 quilòmetres

La Cursa de la Barca-Memorial Ramon Blanch torna a la Lliga Ponent amb curses de 10 i 5 quilòmetres| Redacció - Fotografia: Iter5

 

El Club Excursionista i l'Ajuntament de Vilanova de la Barca han organitzat aquest diumenge, dia 30 d’octubre, a les 10.00 hores, la Cursa de la Barca corresponent al memorial Ramon Blanch. La prova es disputarà sobre dos distàncies, una cursa curta de 5 quilòmetres que es podrà fer corrent o caminant i una cursa llarga de 10 quilòmetres que serà una mica més exigent tant pel que fa a la distància com pel recorregut. Ambdues proves seran puntuables per a la Lliga Ponent.

El circuit és en un 90% de terra i en un 10% d’asfalt. La sortida es donarà a les 10.00 hores des de la plaça de l’Ajuntament, que serà també el punt d’arribada. També hi haurà curses infantils, i totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor.
 
Hi haurà un punt d’avituallament d’aigua i begudes isotòniques al quilòmetre 5, i a l’arribada aigua, isotònics, cervesa, vi i beguda amb gas. Hi haurà esmorzar popular i degustació de productes de la zona. També hi haurà servei de guarderia.


Comentaris

envia el comentari