La Cursa de la Diada de Térmens arriba diumenge als 30 anys d'història amb una jornada atlètica completa

La Cursa de la Diada de Térmens arriba diumenge als 30 anys d'història amb una jornada atlètica completa| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Cursa de la Diada-Vila de Térmens, una de les cites clàssiques del calendari lleidatà i que compta amb més incondicionals, arribarà aquest diumenge, dia 11 de setembre, als 30 anys d’història. Ho farà, com és tradicional, emmarcada dins la Lliga Ponent, amb un recorreguts de 10 qulòmetres, curses infantils, una caminada i amb una participació multitudinària, ja que l'any passat va cobrir les 350 places de què disposava i també les 70 que va afegir posteriorment. La jornada arrancarà a les 9.30 hores.

L’ACuDiT (Amics de la Cursa de la Diada) i l’Ajuntament de Térmens, amb el suport de Grup Voltes, Feetback Térmens i Tuga Active Wear, són al capdavant d’aquesta prova ja veterana, una de les més clàssiques de les Terres de Ponent.
 
El seu caire festiu i no menys competitiu traslladarà als participants un any més pel marge del riu Segre amb magnífiques vistes del Mont-roig amb uns metres d’autèntic camp a través arribant a meta amb 1 quilòmetre de llarga recta fins a la plaça Catalunya. Després de l’arribada, els atletes podran gaudir de gran quantitat de serveis (massatge, guarda-roba, piscina, llonganissada, obsequi exclusiu).
 
Com a novetat d’enguany, la jornada inclourà el Campionat de Catalunya dins del 12è Campionat de Policies i Bombers. La resta de categories infantils i la 14a Caminada Nòrdic Walking seran un any més presents en la jornada atlètica. 
 
Tots els participants rebran esmorzar, i únicament aquells que acabin la cursa de 10 quilòmetres rebran un obsequi de la cursa de la marca Tuga Active Wear per recompensar el seu esforç com a finishers. A més, un euro de cada inscripció de la Cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils.Comentaris

envia el comentari