Catalunya Diari

La Cursa de Sant Blai de Palau d'Anglesola incorpora un recorregut de 5 quilòmetres

La Cursa de Sant Blai de Palau d'Anglesola incorpora un recorregut de 5 quilòmetres| Redacció - Fotografia: http://www.territoris.cat/

 

El Palau d'Anglesola acollirà aquest diumenge, dia 29 de gener, la segona edició de la Cursa de Sant Blai, una competició que enguany presenta dos novetats destacades: dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres; i la possibilitat de col·laborar amb la campanya solidària Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina.

L'organització ha augmentat aquest any 2017 fins a 500 el nombre de participants entre les dos curses, una xifra que aquest dimecres ja s'ha assolit, i per tant, s'han tancat les inscripcions.
 
El regidor d'esports del Palau d'Anglesola, Joan B. Pou, ha explicat que el circuit es caracteritza per l'escàs desnivell, la qual cosa permet als corredors aconseguir la seva millor marca personal. Es tracta d'un circuït pla amb un 90% d'asfalt i un 10% de camí de terra, que transcorre pels carrers i camins de la localitat.
 
La Cursa de Sant Blai, en la que hi col·laboren un centenar de voluntaris, està organitzada per l'Ajuntament de la població i amb el suport del Club Esportiu Palau d'Anglesola.

 


Tots els participants de la cursa rebran un regal commemoratiu i gaudiran de servei de dutxes i vestidors al Pavelló Poliesportiu Municipal, al costat de l'arribada, com també servei de guarda-roba. 



 



Comentaris

envia el comentari