La Cursa del Caragol arriba aquest diumenge a Linyola

La Cursa del Caragol arriba aquest diumenge a Linyola| Redacció - Fotografia: Iter5

 

El Club Excursionista Linyola i l’Ajuntament de Linyola organitzen aquest diumenge, dia 2 d'octubre, la vuitena edició de la Cursa Atlètica de Linyola de 10 km-Cursa del Caragol i la primera cursa de 5 km, ambdues puntuables per a la Lliga Ponent. La competició ja compta amb 200 inscrits.

La sortida i l’arribada estaran ubicades al carrer La Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva. La cursa llarga començarà a les 10.00 hores, mentre que la curta començarà 10 minuts més tard, a les 10.10 hores. A aquesta mateix hora començarà la caminada de 5 quilòmetres.
 
El recorregut de 10 quilòmetres consta d’un 80% de camins de terra i un 20% d’asfalt, mentre que el recorregut curt és en un 70% de camí asfaltat i en un 30% camí de terra. Al quilòmetre 5 de la cursa llarga hi haurà un avituallament líquid i contenidors per llançar les ampolles, com també al quilòmetre 3 de la cursa curta. L’entrega de trofeus serà a partir de les 11.30 hores.
 
Fins al moment, la jornada compta amb més de 200 inscrits per a la triple proposta, destacant els 119 que ja han formalitzat la seva inscripció a les curses sèniors. En aquestes, al marge dels premis habituals, també s’obsequiarà amb un pernil al club amb més inscrits comptant les dues curses. 
 
Els dorsals dels atletes es podran recollir el dia de la cursa a partir de les 8.00 hores i fins 30 minuts abans de la sortida. Tots els participants inscrits rebran a la recollida del dorsal el regal de la cursa, consistent en una samarreta tècnica de qualitat. Una vegada finalitzada la cursa, els participants rebran esmorzar i  beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels col·laboradors. Hi haurà WC, vestidors i servei de dutxes a la mateixa zona esportiva, així com servei de guarda-roba, guarda-bicis i zona habilitada de pàrquing.
 Comentaris

envia el comentari