Catalunya Diari

La Cursa dels Templers espera arribar als 1.200 corredors

La Cursa dels Templers espera arribar als 1.200 corredors| Text i fotografia: Laura Biela

La Cursa dels Templers de Lleida celebra enguany la seva desena edició. Amb un format molt similar a l'any anterior, la competició es celebrarà el proper dissabte 11 de juny, en horari de tarda/nit -a les 20.30 hores- i comptarà amb un recorregut que discorrerà per les artèries més importants de la ciutat de Lleida.

La festa s'iniciarà al matí amb les ja tradicionals curses infantils, a més d'espectacles de titelles, una sessió de Zumba Kids, un show musical, un taller per a pares i fills de pinxos de fruites, castells d'inflables i una degustació de gelats de fruita. Totes les activitats es celebraran al Castell Templer, al Turó de Gardeny, d'11.00 a 13.00 hores.

La X Cursa Templers Celler Raimat pròpiament dita arrencarà a les 20.30 hores amb un recorregut molt similar a l'any anterior. Segons ha explicat Iván Espílez, director tècnic de la cursa, solament hi ha una variació: "L'entrada al Passeig de Ronda es farà pel carrer de Cardenal Cisneros, a diferència de l'any passat que es va fer per Pius XII". El tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, en aquest sentit, ha destacat que Templers és "una cursa molt atractiva pels corredors, perquè passa pel centre de la ciutat i acaba en una zona emblemàtica de Lleida com és el Castell dels Templers".

Des de l'organització s'espera la participació de 1.200 corredors. Segons Espílez, aquesta xifra va ser al 2015 de 900 corredors i enguany "s'espera recuperar la participació aconseguida en curses anteriors".

Els participants podran recollir els dorsals al mateix Castell Templer en horari de 10.00 a 14.00 hores, o bé de 16.00 a 20.00 hores. Tots els corredors rebran, enlloc de la típica samarreta, una ampolla de vi Ànima de Raimat, patrocinador principal de la cursa.

Els participants podran recollir els dorsals al mateix Castell Templer en horari de 10.00 a 14.00 hores, o bé de 16.00 a 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari