La Cursa dels Templers triomfa un any més, superant els 1.500 atletes

La Cursa dels Templers triomfa un any més, superant els 1.500 atletes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaLa tinenta d’alcalde Montse Parra i el Regidor Fèlix Larrosa han donat el tret de sortida, que ha estat precedit per un minut de silenci en record del muntanyenc lleidatà, Juanjo Garra, un dels promotors de la prova, que va traspassar el mes passat al Dhaulagiri, a l’Himàlaia. A més, l’organització de la cursa l’ha homenatjat també retirant el dorsal número u.

Sergi Rodríguez i Eva Ledesma han estat els primers en arribar a la meta, en les categories masculina i femenina, que han fet els 10 quilòmetres urbans de la prova en uns temps de 32’03’’ i 37’58’’ respectivament. Els han seguit Ricard Pasto i Sancho Ayala, en homes, i Cherry Pasa i Meritxell Bonet, en dones. Parra i Larrosa han lliurat els premis amb el president de l’Associació KM0, Jordi Carol, als guanyadors de cada categoria.

L’Associació Atlètica Km0 Ponent, els Castellers de Lleida i la Paeria, a través de les regidories d’Esports i Turisme de Lleida, han organitzat la prova, que té la sortida i l’arribada al Castell Templer. El recorregut ha passat per l’avinguda de Madrid fins a Cappont i, travessant el Pont Vell, els corredors han arribat al carrer del Corregidor Escofet. Després han passat per Príncep de Viana fins a la plaça Europa per seguir l’itinerari pel Gran Passeig de Ronda i, per darrere de la Mariola, encarar la recta final de pujada cap al castell.

La Cursa dels Temples ja és una prova consolidada al calendari esportiu de la ciutat. La setena edició ha tingut per lema 'Lleida al Cor'. A més, al marge de promoure valors com l’esport i fer salut, posa en relleu un element patrimonial destacat de la ciutat, com és el Castell de Gardeny.

Amb motiu de la cursa, el Castell Templer de Gardeny ha fet aquest cap de setmana jornada de portes obertes (dissabte tarda i diumenge matí). La proposta ha tingut molt bona acollida per part dels corredors, així com de les seus acompanyants, que s’han atansat al monument per visitar-lo i conèixer el patrimoni templer de la ciutat.Comentaris

envia el comentari