Catalunya Diari

La Cursa i Caminada solidàries d'Artesa de Lleida proposen una jornada esportiva a benefici de La Marató de TV3

La Cursa i Caminada solidàries d'Artesa de Lleida proposen una jornada esportiva a benefici de La Marató de TV3| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Artesa de Lleida celebrarà aquest diumenge, dia 27 de novembre, la quarta edició de la seva Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3. Tant en la caminada com en la cursa, els participants podran triar entre dos circuits, de 5 i 10 quilòmetres, i en el cas de les curses, aquestes seran puntuables per a la Lliga Ponent.

La jornada arrancarà a les 9.30 hores amb l’inici de la caminada, mentre que les curses arrancaran a les 10.00 hores, en tots els casos des del davant de la Pista Poliesportiva i del camp de futbol d’Artesa de Lleida.
 
Les dues caminades tindran el mateix recorregut que les curses, per tal de crear més ambient i que els caminadors animin als corredors. El traçat combinarà terra i asfalt. L’objectiu final serà reunir el major nombre de participants per caminar i/o córrer per una bona causa. Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, i xocolatada al finalitzar la caminada i esmorzar per a tots els corredors, a més d’un obsequi per a tots els participants. No s’admetran bicicletes. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants. I també zona de pàrquing. 
 
Un cop s’hagin acabat de lliurar els premis de les curses, l’Ajuntament d’Artesa de Lleida i l’escola CEIP Els Til·lers organitzaran les curses infantils, que transcorreran per un circuit urbà dins del poble i sobre unes distàncies d’acord amb cada categoria. Cada participant rebrà un obsequi i tindrà coca amb xocolata un cop finalitzada la seva prova. 


Comentaris

envia el comentari