Catalunya Diari

La Cursa i la Caminada solidària d'Artesa de Lleida, aquest diumenge

La Cursa i la Caminada solidària d'Artesa de Lleida, aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Lliga Ponent té una nova cita aquest diumenge, dia 29 de novembre, amb la Cursa i Caminada Solidària d'Artesa de Lleida, que com és tradicional col·laborarà amb La Marató de TV3. L'organització ja ha tancat les inscripcions de la cursa en arribar-se al topall de 300 participants, mentre que a la caminada ja són 306 inscrits.

La prova inclou un programa variat, amb el centre neuràlgic situat davant de la Pista Poliesportiva d'Artesa de Lleida. La caminada sortirà a les 9.30 hores, i les curses mitja hora més tard. Tant en la caminada com en la cursa, es podrà triar entre dos circuits, un de 5 quilòmetres i l'altre de 10, combinant totes elles camí asfalt.
 
Les dues caminades tindran el mateix recorregut que les curses, per crear més ambient, i que els caminadors animin als corredors. Hi haurà avituallaments sòlids i líquids durant el recorregut, xocolatada al finalitzar la caminada i esmorzar per tots els corredors, a més d'obsequi de la prova a tots els participants.
 
Hi haurà trofeus als tres primers classificats de la general i també als tres primers de cada categoria, masculina i femenina. A la cursa de 5km, trofeu al primer/a de cada categoria, masculina i femenina. També hi haurà trofeu al primer i primera corredor/a del poble, tant a la cursa de 10 quilòmetres com a la 5.
 
Tots els corredors inscrits tindran esmorzar gratuït, i rebran la bossa del corredor amb samarreta tècnica i diferents obsequis. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants. I també zona de pàrquing. 
 
Un cop s'hagin acabat de donar els premis de les curses, l'Ajuntament d'Artesa de Lleida i l'escola CEIP Els Til·lers organitzaran les curses infantils, que transcorreran per un circuit urbà dins del poble i les distàncies seran d'acord amb cada categoria. Cada participant rebrà un obsequi i tindrà coca amb xocolata un cop finalitzada la seva prova. 


Comentaris

envia el comentari