La Cursa Sant Miquel-Cafè dels Artistes vol omplir diumenge d'atletes els carrers de La Bordeta i Magraners

La Cursa Sant Miquel-Cafè dels Artistes vol omplir diumenge d'atletes els carrers de La Bordeta i Magraners| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Cursa Sant Miquel-Cafè dels Artistes arriba aquest diumenge, dia 18 de setembre, a partir de les 10.00 hores, a la seva quarta edició, en què espera omplir els carrers de Lleida de corredors en una cita que serà puntuable per a la Lliga Ponent i que oferirà recorreguts de 10 i 5 quilòmetres.

Aquesta prova va néixer fa quatre anys sota l’impuls del col·lectiu Bordeta.net, sempre bolcat en la dinamització del barri i la interrelació entre els diferents barris de la ciutat. Així es va crear una cursa concebuda com un acte aglutinador de dos barris, La Bordeta i els Magraners, que pel fet de la seva ubicació, sembla com si fossin apartats de la resta de la ciutat. 
 
Els dos recorreguts estaran marcats per aquest fet, ja que transitaran per les dos barriades, però també per un ambient festiu i familiar. La sortida d'ambdues curses serà conjunta, a les 10.00 hores al carrer Pla d'Urgell, just davant del Centre Cívic del barri. El tancament de meta de les curses serà a les 11.30 hores. 
 
Cal destacar que, al marge dels guanyadors de les curses, també s’establirà el Gran Premi de la Magrana, que atorgarà tres premis als tres corredors i corredores més ràpids en pujar un tram cronometrat, d'un quilòmetre aproximadament i que estarà degudament senyalitzat. L’entrega de premis tindrà lloc a les 11.30 hores a la tarima davant del Centre Cívic de la Bordeta, a la mateixa zona d'arribada. L’actual rècord de la distància de 10 quilòmetres està en possessió de Jaume Farré, amb un temps de 33.56, mentre que el de 5 quilòmetres l’ostenta Bashir Butt amb 16.31.Comentaris

envia el comentari