Catalunya Diari

La Cursa Sant Silvestre de Lleida ja supera els 1.400 inscrits

La Cursa Sant Silvestre de Lleida ja supera els 1.400 inscrits| Redacció - Fotografia: Iter5

Lleida acollirà aquest dimecres, dia 31 de desembre, la 21a edició de la Cursa Sant Silvestre de la ciutat, una competició que servirà per tancar la Lliga Ponent 2014 després d'un any força intens. A dia d'avui, les inscripcions ja superen les 1.400 persones.

Ho farà en el seu horari habitual, la tarda del 31 de desembre, a les 16.15 hores la cursa curta i a les 17.00 hores, la llarga, i en el seu escenari de sempre, amb el valor afegit: Un recorregut força atractiu pels carrers de Lleida i el magnífica ambient festiu que de sempre l’ha envoltat, que serà rubricat amb un detall per agrair la participació de tots els atletes.

Els participants podran optar per dos distàncies, la de la cursa popular, de 3,7 quilòmetres, en la qual ja s'han superat els 300 inscrits, i el de la cursa atlètica, de 10 quilòmetres, que ja compta amb prop de 1.200 inscrits. L’any passat, amb 1.500 participants a la línia de sortida, els guanyadors en aquesta distància llarga van ser Iván Espílez (AE Ekke) i Mireia Sosa (Runner's Tarragona), en una prova que va ser molt ràpida.

Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i per als tres primers de cada categoria. El lliurament de premis tindrà lloc a les 18.30 hores a la tarima situada a la Plaça Cervantes.


Comentaris

envia el comentari