Catalunya Diari

La Cursa Sant Silvestre de Lleida s'acosta als 1.500 inscrits

La Cursa Sant Silvestre de Lleida s'acosta als 1.500 inscrits| Redacció - Fotografia: Iter5

 


L'Associació de Veïns de Jaume I i l'Associació Esportiva Ekke han organitzat, com és tradicional en aquestes dates, la Cursa Sant Silvestre de Lleida, que el proper 31 de desembre celebrarà la seva 22a edició. Són ja, doncs, 22 els anys en què aquesta prova tanca el calendari de curses atlètiques i de la Lliga Ponent, i també l'any esportiu, ja que es disputa el dia 31 a la tarda.El recorregut serà tan atractiu com sempre, i estarà amenitzat, a més, per un caliu inconfusible i molt peculiar que serà agraït, a més, amb un detall per agrair la vostra participació. L'organització oferirà, com sempre, dos recorreguts, un de 3,7 quilòmetres per a la Cursa Popular, i un altre de 10 per a la Cursa Atlètica, que serà puntuable per a la Lliga Ponent, ambdós pels carrers de la ciutat.
 
Fins ara, la prova ja és ben a prop dels 1.500 participant, ja que compta amb 508 inscrits en la prova curta i amb 915 en la cursa llarga. La sortida de la cursa popular serà a les 16.15 hores, i la sortida de la cursa atlètica es donarà a les 17.00 hores. Les dues sortides estaran situades a la Rambla Aragó, a l'alçada de la plaça Cervantes.
 
Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. L'entrega de premis de la cursa popular tindrà lloc a les 17.00 hores, durant la cursa atlètica. L'entrega de premis de la cursa atlètica tindrà lloc a les 18.30 hores a la tarima situada a la plaça Cervantes.
 
Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el xip (lloguer o compra), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal el dia 30 de desembre de 18.00 a 21.00 hores a les instal·lacions del gimnàs Ekke de Lleida, o bé el mateix dia de la cursa de 10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 16.30 hores a la plaça Cervantes.
 
Els recorreguts estan fixats a la pàgina web, però la direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avis per motius de seguretat o causes alienes a la organització.
Hi haurà punt d'avituallament per a la cursa atlètica al quilòmetre 5 i a l'arribada. Per la cursa popular només a l'arribada. La organització disposarà d'assistència sanitària mòbil darrera de l'últim corredor i fixa al punt de sortida/arribada.


Comentaris

envia el comentari