Catalunya Diari

La desena Cursa dels Templers Celler Raimat t'espera

La desena Cursa dels Templers Celler Raimat t'espera| Redacció - Fotografia: Cursa dels Templers

Vols sentir-te aquest mes de juny com un templer-runner? Inscriu-te a la Cursa dels Templers 2016 del proper dissabte, dia 11 de juny, i sigues un autèntic templer-runner del segle XXI. Recorda que tots els participants rebran una ampolla de vi Ànima de Raimat, a escollir entre el blanc, el negre o el nou rosat.

El recorregut d'aquesta edició es manté igual que el del 2015, tot i que hi ha una petita variació entre el quilòmetre 1 i 2, i per tal d'evitar la llarga cua de vehicle que es va generar al Passeig de Ronda de Lleida. En aquest sentit, des de l'organització es recomana que en cas de no participar en la cursa, s'eviti agafar el vehicle per la ciutat entre les 20.30 i les 21.30 hores.

Les inscripcions ja estan obertes i s'espera arribar als 1.300 corredors. Aquestes es tancaran de forma online el proper dia 9 de juny, a les 22.00 hores. Tot i que fins les 14.00 hores del dia de la cursa es podran fer presencialment si no s'ha arribat al límit de participants, fixat en 1.500 atletes.


Comentaris

envia el comentari