Catalunya Diari

La directiva del CB Lleida dimiteix

La directiva del CB Lleida dimiteix| Laura Biela - Fotografia: CB Lleida (Arxiu)

 

lleidaalminut.com

L'actual junta el proper 18 de març farà quatre any que va entrar i, tot i que el mandat és de sis anys segons els Estatuts, tots els membres creuen que ha arribat el moment del canvi. "El nostre principal objectiu és garantir la continuïtat del club, i pensem que la única manera de fer-ho és canviar la gent que la forma", explica Piqué, qui també assegura que s'estan plantejant canviar els Estatuts del club i modificar el temps del mandat, al considerar que sis anys són "massa".
 
Piqué ha demanat a l'actual tresorera de la junta, Anna Campos, que formi una llista o candidatura per continuar amb la tasca endegada. En el cas d'haver-hi més d'una candidatura, els socis del club haurien de votar al nou president a final de mes, en la propera Assemblea de Socis.
 
Tot i aquest canvi de gestió abans d'acabar l'etapa, l'actual presidenta del club assegura que continuaran fent l'acompanyament de la nova junta fins a final de temporada, "ja que ens interessa que el club tiri endavant i que la gestió segueixi com fins ara".


Comentaris

envia el comentari