Catalunya Diari

La Federació Espanyola de Patinatge ofereix a Lleida que aculli la Copa del Rei el 2014

La Federació Espanyola de Patinatge ofereix a Lleida que aculli la Copa del Rei el 2014| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

ha assistit aquest diumenge al partit de lliga del Lleida Llista

L’alcalde ha agraït al president de la Federació l’oferiment i ha assegurat que la Paeria ho està valorant. Ros ha indicat que estan estudiant les implicacions esportives, perquè el Llista jugaria la competició, i les econòmiques, de les quals es beneficiaria la ciutat. Segons l’alcalde, en un mes es pot decidir si la proposta tira endavant. En qualsevol cas, Ros ha assegurat que l’interès que ha mostrat la FEP és un indicador de que Lleida té un pes important en l’esport i que el Lleida Llista és un gran club, ben gestionat, que es mereix un esdeveniment d’aquesta categoria i l’afició que té.

El president de la FEP s’ha mostrat encantat amb l’ambient al pavelló i l’afició del conjunt lleidatà i ha afirmat que li agradaria que Lleida l’acollís, "perquè és una ciutat que es mereix una Copa del Rei". Per a Paniagua, ara s’han de valorar les condicions i decidir-ho.

Per la seva banda, el president del club ha agraït l’interès de la Federació i ha donat les gràcies a l’ajuntament pel suport que dóna al club. Situacions d’aquest tipus, ha dit, "els donen forces per seguir endavant".


Comentaris

envia el comentari