Catalunya Diari

La final a 4 de la Lliga Catalana femenina d'handbol, a Lleida aquest cap de setmana

La final a 4 de la Lliga Catalana femenina d'handbol, a Lleida aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Dissabte a les 18.00 hores, tindrà lloc la primera semifinal entre el KH7 BM Granollers i el BM La Roca, unpartit on es disputarà el derby vallesà. El KH7, arriba molt en forma al partit i juntament amb les lleidatanes són les grans favorites. Però per a que l'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic pugui accedir a la final de diumenge, dissabte a les 20.00 hores, també al pavelló Onze de Setembre, haurà de disputar la segona semifinal que l'enfrontarà a l'handbol Gavà. Les barcelonines són un dels dos equips que han pogut superar a les blaves durant la lliga regular, pel que s'espera un partit duríssim i ple d'emoció fins el final. Les de Gavà formen un bon bloc liderat per Judit Molero, però les lleidatanes comandades per Emma, Irina, Imma, Irama, Montse i Jenny Nana, les jugadores més veteranes de l'equip, han de poder jugar com saben i defensar durament, doncs aquesta serà la clau de la semifinal.
 
Des de l'entitat lleidatana fan una crida a tots els seguidors, aficionats i lleidatans i lleidatanes, per a que vagin a donar suport a l'esport femení.
 
Els dos guanyadors, obtindran el passaport directe a la fase d'ascens i disputaran la final de diumenge a les 19.00 hores al pavelló Onze de Setembre. Prèviament, a les 17.00 hores, es disputarà la final de consolació.


Comentaris

envia el comentari